Chcete sledovat Sportka výsledky? Vsaďte si!

29.01.2016

Také chcete zažívat radost z nemalé výhry? Pokud je tomu skutečně tak, mohou vám ji přinést Sportka výsledky. Prvním krokem však musí být podaná sázenka. Jak na to a co je třeba dodržet?

Chcete sledovat Sportka výsledky? Vsaďte si!

(Foto - VyherniTikety.cz)

Princip této hry je velmi jednoduchý, což samozřejmě přispívá k jeho vysoké oblibě. Pokud budeme konkrétní, tak je vaší povinností vsadit si celkem 6 čísel, a to z celkového počtu, který je 49. Daná čísla můžete vsadit dle svého uvážení, stejně jako je možné realizovat i takzvaný náhodný tip. Ten je oblíbený především u rekreačních sázkařů, kteří zkrátka jenom chtějí zkusit své štěstí v této u nás nejoblíbenější hře.

Zkontrolovat Sportka výsledky můžete online

Dnes už platí, že není nutné sledovat televizní losování, jelikož pokud se chcete dozvědět o výhře, můžete celkem hravě použít internet. Zde vám jsou Sportka výsledky dostupné a tak se v rámci konkrétního losování dozvíte to, zda jste vyhráli, nebo nevyhráli. Co musíme dodat, že jediné co online nejde, to je podání sázky. Je tedy třeba navštívit buď místo s terminálem, nebo si prostřednictvím náhodného tipu vsadit třeba u pokladny některých obchodních řetězců. Sazka Sportka výsledky kontrola následně proběhne úplně stejně, jelikož i zde dostanete plnohodnotný tiket, který vám řekne informace o výhře.

Jaké možnosti sázek Sportka nabídne?

Jak jsme již zmínili, vaším cílem je vsadit si celkem 6 čísel. A to v rámci jednoho sloupce. Těch však může být v rámci jednoho tiketu hned několik. Na co bychom také neměli zapomínat, to je určitě informace spojená s tím, že Sportka losuje dva tahy a tak můžete mít mnohem větší šanci z výhry. Tu lze získat i v případě, kdy do svého tiketu zahrnete také hru Šance. Zde tipujete celkem 6 čísel. Ne vždy nezahrnutí této hry povinnost. A tak ve chvíli, kdy už vám Sportka zkontrolovat tiket umožní, hleďte i na to, zda jste nevyhráli také v této soutěži.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru