Kdy si zjišťovat Sportka výsledky?

09.06.2016

Jenom těžko bychom u nás hledali zajímavější a oblíbenější loterii, než je právě tato. Pokud si i vy vsadíte, je třeba nezapomínat zjistit si i Sportka výsledky. A kdy k tomu nastává ten pravý čas? Poradíme.

Kdy si zjišťovat Sportka výsledky?

(Foto - Výherní tikety)

Roli samozřejmě hraje to, kdy si podáte svůj tiket. Dnes není problém si vsadit jak na různých obchodních místech Sazky, tak třeba také v některých obchodních řetězcích. Důležité je, že si můžete vsadit jakýkoliv den. Termín slosování následně zjistíte z vašeho tiketu. Vždy platí, že vaše sázenka bude spojena vždy s termínem, který je tím nejbližším. Když bude prováděna Sazka Sportka výsledky kontrola, právě na něho se zaměřujte.

Sportka výsledky můžete kontrolovat dvakrát v týdnu

Nyní se již podívejme na termíny samotného losování. Ty jsou v rámci jednoho běžného týdne hned dva. Ten první se koná ve středu a ten druhý proběhne v neděli. To jsou ty termíny, kdy by vás měly Sportka výsledky zajímat nejvíce. Losování probíhá ve stále stejných časech, a to vždy v 19:00. Důležitým faktem zůstává i to, že pokud chcete být zařazeni ještě do konkrétního tohoto losování, je třeba asi vsadit nejpozději před tím, než devatenáctá hodina padne. Poté už je pozdě a jste zařazeni do následujícího. I v tom vám nabídne Sportka zkontrolovat tiket.

Sportka přichází i s mimořádným losováním

Nezapomínejte také na to, že kromě pevně daných termínů losování dochází také k tomu, že minimálně jednou měsíčně je k dispozici také losování mimořádné. I do něho může být váš tiket zařazený. Termín je v podstatě stejný, a tak i u tohoto losování je Sportka tažena v sedm hodin večer. Poté už může být provedena Sportka vyhráli jste kontrola tiketu a zjištění toho, zda jste to právě vy sami, kdo se bude moci radovat z konkrétní výhry. Pokud ano, gratulujeme! Možných výher je samozřejmě mnoho, od drobných stovek, až po stovky milionů.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru